Anmälan partävling

Äkta makar / Sambo / Särbo bästboll

Har du lust att spela en partävling bästboll tillsammans med din respektive eller sambo? Vi arrangerar partävlingar för ett begränsat antal deltagare och startavgiften är en Flexi-greenfee Portugal per person. Det tillkommer ingen ytterligare startavgift.

Vi har ett begränsat antal platser, så skynda dig att anmäla dig via formuläret nedan. Anmälan är bindande och anmälda behöver lämna en Flexi-greenfeebiljett till vår personal vid avbokning.

  Fyll i en anmälan per tävling och par

  NejJa


   

  Bästboll

  Bästboll är en partävling där båda lagmedlemmar spelar sin egen boll under hela rundan. Båda lagmedlemmars resultat noteras på scorekortet, men bara det bästa resultatet räknas på hålet. Partävlingen spelas som poängbogey/Stableford. Ett streck på scorekortet används för att visa att en spelare har plockat upp bollen. Hjälp vår personal genom att ringa in det individuella resultat som ska räknas till lagets resultat för varje hål. Summera det totala antalet poäng på scorekortet, så att du och din spelpartner vet hur många poäng ni fick i bästbollen.

  Vi ser fram emot en riktigt trevlig partävling.