Punta Umbria

Välkommen till Punta Umbria!

Läs mer om Punta Umbria på vår hemsida

Starttider La Monacilla

Uppdaterad 2022-10-18

Golfkalender

Observera att du, senast fem dagar innan speldatum, själv anmäler dig till spel för samtliga dagar där vi har förbokade starttider för Sällskapsgolf direkt med personalen i proshopen på La Monacilla. Exakt vilka starttider som är förbokade varje dag för våra gäster framgår via Golfkalendern. Meddela golfklubbens personalen att boka in dig på den första lediga starttid i vårt startblock. Du är inte automatiskt anmäld, som tidigare år. Fem dagar före speldatum, så kommer starttider våra gäster inte bokat att bli tillgängliga för  övriga medlemmar och greenfeegäster.   

Förhoppningsvis kommer alla, som bokat sig för Sällskapsgolf på våra förbokade starttider, att samlas vid första tee, 15 minuter före första starttid, för att undersöka intresset för att spela dam- och herrgolf, spela med personer de inte träffat tidigare, matchspel eller lättsamma tävlingsformer, som bästboll och scramble. Självklart är allt deltagande frivilligt, och oftast spelas sällskapsgolf med efterföljande umgänge på klubbhusets terrass.

Tävling

På La Monacilla spelas Sällskapsgolf, och det arrangeras inga tävlingar. Gäster i Punta Umbria har möjlighet att delta i våra tävlingar i regionen Huelva och betalar då en rabatterad greenfee. Golfklubben La Monacilla arrangerar också tävlingar där våra gäster gärna får delta.